ONZE DIENSTEN
CONTACTEER ONS

ANTI-MOS   BIO&ZYM

U kunt ons anti-mos-product ook bestellen voor eigen gebruik. Het product wordt door ons aan huis geleverd vanaf 5l. Het kan door de doe-het-zelver heel eenvoudig aangebracht worden met een vernevelpomp of borstel. Het kan gebruikt worden op alle bemoste materialen zoals tuinpaden, dolemiet, houten tuinmeubelen, beton, klinkers, gevelstenen, leien, dakpannen, sidings, teak...  

Bio&zym verwijdert alle atmosferische vervuiling zonder schrobben!

Vloeibaar milieuvriendelijk en biologisch reinigingsmiddel op basis van enzymen dat alle vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong verwijdert. Ideaal voor alle buitenoppervlakken.

Eigenschappen

  • Zuinig in gebruik
  • Te verdunnen met water, afhankelijk van de aard van de vervuiling
  • Verbruik: ± 10 m² met 1 liter verdund product naar gelang de vervuiling
  • Aan te brengen met sproeier, gieter of lage druk

Gebruiksaanwijzing

Bio&zym wordt verdund met water in een verhouding van 1:5 tot 1:10. Breng de vloeistof bij voorkeur op een droge of licht vochtige ondergrond aan met een sproeier, gieter of lage druk. Doe verder niets, de enzymen in Biomix ATM doen het werk. Na korte tijd is de vervuiling verdwenen.  Niet verwerken bij een omgeving- en ondergrondtemperatuur < 8°C en wanneer er regen kan verwacht worden binnen 24 uur. Niet verwerken bij hoge temperaturen en in volle zon.

info & prijzen...

Contacteer ons geheel vrijblijvend

Contacteer Very Dynamic Services voor bijkomende informatie:  03/660.17.60