ONZE DIENSTEN
CONTACTEER ONS

PLATTE DAKEN 

Bent u op zoek naar een snelle én duurzame oplossing voor uw plat dak? Dan is Vaeplan precies wat u zoekt. Een EPDM vervangend membraan met een langere levensduur.

VAEPLAN (superplan) 

Vaeplan is een kunststof dakbedekking die geldt als hét alternatief voor PVC of EPDM. Door de specifieke samenstelling met copolymeren is dit uiterst geschikt als dakbedekking want dit materiaal blijft flexibel doorheen de jaren en behoudt zijn eigenschappen en is gemakkelijk in onderhoud. Vaeplan heeft een bewezen levensduur van 40 jaar.


Bovendien  is Vaeplan geschikt voor het opvangen en gebruiken van regenwater. De dakbanen kunnen gebruikt worden voor groendaken aangezien ze wortelwerend zijn. Verder zijn deze ook bestand tegen chemische stoffen en Uv-stralen en zijn volledig recycleerbaar. Is uw plat dak aan vernieuwing toe? Ze worden snel en efficiënt aangebracht door onze vakmensen. Vaeplan kan zonder scheidingslaag bovenop bitumineuze of PVC dakbedekkingen worden geïnstalleerd zonder kwaliteitsverlies! Ook combinaties met PIR-, PUR- of EPS-isolatie zijn mogelijk. 

Kort gezegd: Vaeplan is een verstandige en duurzame keuze!

https://derbigum.be/nl/waterdi...


OFFERTE

Lekt het binnen, heeft u een probleem met uw plat dak?

Contacteer VDS uit Stabroek en vraag een vrijblijvende offerte  03/660.17.60

VDS: VAEPLAN KUNSTSTOF DAKBEDEKKING dak & dakgoten